De Paashaas doet definitief mee!

Beste Paashaas, goede vriend, geachte Doendenker.

Sinterklaas en de Kerstman willen je graag in ons Samenwerkingsverband verwelkomen. Uit jouw brief blijkt grote betrokkenheid bij Kinderen die de weg kwijt zijn en Kwetsbare Ouderen die in eenzaamheid verpieteren. Je kunt je volledig vinden in het gezamenlijk Doel, namelijk de alternatieve besteding van reclamegelden en daarmee een grotere bekendheid te geven aan verzekeraars die met hun reclamegeld en reserves betere Zorg voor Kwetsbare Mensen ondersteunen.

Dat in jou een warm, groot, sportief en vergevingsgezind hart klopt, dat blijkt uit jouw woorden over de werkers bij Zorgverzekeraars, “ook lieve en goede mensen, die trots willen zijn op hun werk, op kostenbeheersing en eerlijke verdeling.” Dat je in deze voor Hazen dramatische Kerstperiode wilt denken aan mensen die je wilt helpen en staat te trappelen om dit ook te DOEN, Chapeau, Respect. Dat doen alleen de allerbesten, alleen de allerliefsten.

En daarom: Welkom in de Alliantie voor de Liefde, in de Trias voor de Transitie, de Drie-eenheid tegen de Eenzaamheid, het Verbond voor de Vreugde, de Coalitie voor Cohesie, onze Bond tegen Boosheid, ons Kartel tegen het Kwaad. Welkom.

 

Namens Sinterklaas met een welgemeend en krachtig Yoho

De Kerstman

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *