WIE WINT DE GOUDEN GAPER?

https://www.facebook.com/walter.schrader.52

In de afgelopen tijd hebben zich op het gebied van beschikbaarheid van geneesmiddelen verscheidene partijen geprofileerd.

In negatieve zin werd glansrijke winnaar van DE BITTERE PIL OORKONDE zorgverzekeraar Zorg en Zekerheid, die met hun beperkende maatregelen de Apothekers uit hun werkgebied protesterend aan de deur heeft gekregen.

1) De Leidse Apothekers waren de initiatiefgroep voor dit Historische Protest waarmee ze zich hebben gekwalificeerd voor de GOUDEN GAPER AWARD.

2) De tweede genomineerde voor deze eervolle prijs is de Haagse Apotheker  Paul Lebbink die de monopolie positie van de Pharmaceutische reuzen waaronder Novartis bestrijdt door zelf veel goedkoper levensreddende medicijnen te produceren.

3) De derde genomineerde is de IDA, de International Dispensary Ascociation die wereldwijd goede medicijnen opkoopt en aan arme landen tegen bodemprijzen ter beschikking stelt. Wegens de relatieve anonimiteit is deze zeer belangrijke groep uit de strijd om de Gouden Gaper teruggetrokken, de Nominatie blijft staan.

De coalitie van drie steunt de Apothekers

De coalitie van drie stelt een massieve GOUDEN GAPER als tastbare herinnering ter beschikking voor de winnaar uit deze POLL. https://www.facebook.com/walter.schrader.52

  

Sint laat zich niet uitkleden!

De Ouderenzorg wordt uitgekleed, Sint leest dit in het Grote Boek. Het raakt hem en hij is een beetje boos. Ouderen zijn gewoon wat ouder geworden kindertjes,  die net als Sint kwaaltjes krijgen. Zij mogen niet uitgekleed worden. Er zijn ook stoute kindertjes, die staan nu allemaal in het Grote Boek. Dankzij de hulp van zijn Pieten weet Sint ALLES. Onderstaand het plannetje dat hij met de Hulpsinterklaas heeft uitgedacht. Sint vraagt alle kindertjes groot en klein mee te doen aan het Groot Nationaal Overstap Circus. Eerlijk delen is belangrijk. Vind je dit een leuk bericht, deel het dan met al je vriendjes en vriendinnetjes. Eerlijk is eerlijk.

Format voor een Kijkcijfer Kraker?   Het Groot Nationaal Overstap Circus

DOEL Het reclamebudget en de onterechte reserves van zorgverzekeraars laten inzetten voor de Zorg door gebruik te maken van het Marktmechanisme en de populariteit van een dagelijks televisieprogramma.

Inleiding.

Op het eind van het jaar, als mensen denken aan overstappen naar een andere ziektekostenverzekeraar worden tientallen miljoenen uitgegeven aan veelal misleidende reclame. Jammer, vinden patiënten, zorgverleners, politici maar ook veel Zorgverzekeraars die tot deze belachelijke uitgaven worden gedwongen in het jaarlijks terugkerende overstapcircus. De verspilde miljoenen euro’s komen van de patiënten maar worden niet uitgegeven aan noodzakelijke Zorg. Daarnaast hebben verzekeraars onterechte en niet noodzakelijke reserves op de plank liggen, die in veel gevallen na enkele jaren wordt gezien als winst, over wordt geheveld naar de holding en als winst wordt uitgekeerd aan de aandeelhouders. Feitelijk is deze fraude een misdaad tegen de Nederlandse samenleving. Denk aan hoe dementerend ouderen thuis liggen te verkommeren, denk aan de wachtlijsten in de psychiatrie en de jeugdzorg, denk aan levensreddende medicatie die plotseling niet meer vergoed wordt. Aan deze wantoestand kunnen consumenten een eind maken door nieuwe en traditionele media in te zetten. Een dagelijkse presentatie van de overstapcijfers met een korte bespreking van achtergronden en verdere ontwikkeling zal werken als een kijkcijfermagneet en vele betrokkenen zoals directieleden Zorgverzekeraars, Zorgeconomen, politici, patiëntvertegenwoordigers en zorgverleners naar de studio’s voeren. Wat vinden opiniemakers en BN ‘ers ervan? De zorg voor onze Gezondheid, daar draait het om.