Mission Possible

Mission Possible Doel van de Paashaas de Sint en de Kerstman : Herstellen en Optuigen van de relatie van alle kindertjes met iedereen die voor ze moet zorgen, of dit nu ouders, verpleegkundigen, onderwijzers, verzorgenden, agenten of dokters zijn. Ondergetekenden hebben zich persoonlijk tot doel gesteld iedereen zoveel mogelijk te ondersteunen in een leuke jeugd en een gezond leven. De ouderen moeten het goede voorbeeld geven in eerlijk werken, respect tonen voor elkaars mening, godsdienst of levensovertuiging en partnerkeuze. Ook mogen ze geen ruzie maken op straat en vieze woorden schreeuwen. Sint, de Paashaas en de Kerstman willen dat iedereen die ooit in hun heeft geloofd zich netjes en gewetensvol zal gedragen, zodat de kinderen met hen als voorbeeld opgroeien tot zelfstandige, duurzaam denkende en vredig levende burgers. Wij achten het niet onwaarschijnlijk dat de mensen die willens en wetens die unieke mogelijkheid tot het opgroeien naar een zinvol leven frustreren door hun gedrag, door Piet met de Roe op de blote billen zal krijgen, dat alles binnen de grenzen van de Wet en #METOO. De politici in Den Haag willen we met nadruk vragen die hardwerkende mensen in de Zorg, het Onderwijs en in de Handhaving van de Openbare Orde structureel te ondersteunen in plaats van daar de hele tijd overte praten. Luister naar de Paashaas, de kenner van het veld. Wij , de coalitie van drie zijn (hoe gek het ook klinkt) tegen zakkenvullers, zinloze banen en dubbele petten. Dit gaan we de kindertjes uitleggen. Binnenkort krijgen we versterking van de Vierde Man

Madrid, IJsland en Nieuw Stronkeradeel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *