De Korte Lijn naar Warme Zorg

Wat is er voor nodig dat wij, Nederlanders, toch kritisch en soms dwars volk een begin maken met het schoonvegen van de Zwijnenstal van de Zorg. De pati├źnten tenslotte zijn de belastingbetalers die het allemaal op moeten brengen.  Is het een  gepolderde transitie of een orkaan, een revolutie die een eind moet maken aan het door de overheid en de branche organisaties verdienmodel waarin de mensen ten onder gaan. Onze oudjes moeten via internet ondersteuning of hulpmiddelen aanvragen. We krijgen niet de medicijnen die we nodig hebben, directies van zorgorganisaties proppen hun zakken tot de oksels vol, politici jagen op baantjes, miljarden kostende  ICT systemen werken niet, wijkteams functioneren niet en huisartsen stoppen, verhuizen naar het buitenland, willen geen praktijk in Nederland beginnen, VWS staat corruptie in de ICT toe en de verzekeraars maken achter de schermen prijsafspraken. De Nederlandse Zorg is o zo goed volgens Rutte, maar bijna 80 % van de poortwachters van deze zorg heeft burn-out verschijnselen en wordt arbeidsongeschikt of erger. Niks geen Polderen, wij de hoeders van Geluk en vreugde zeggen dit: HET IS TIJD VOOR REVOLUTIE, 12 mei 2020 Dag van de Zorg, niet dag met je handje, maar met de vuist op tafel!.   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *