WIE WINT DE GOUDEN GAPER?

https://www.facebook.com/walter.schrader.52

In de afgelopen tijd hebben zich op het gebied van beschikbaarheid van geneesmiddelen verscheidene partijen geprofileerd.

In negatieve zin werd glansrijke winnaar van DE BITTERE PIL OORKONDE zorgverzekeraar Zorg en Zekerheid, die met hun beperkende maatregelen de Apothekers uit hun werkgebied protesterend aan de deur heeft gekregen.

1) De Leidse Apothekers waren de initiatiefgroep voor dit Historische Protest waarmee ze zich hebben gekwalificeerd voor de GOUDEN GAPER AWARD.

2) De tweede genomineerde voor deze eervolle prijs is de Haagse Apotheker  Paul Lebbink die de monopolie positie van de Pharmaceutische reuzen waaronder Novartis bestrijdt door zelf veel goedkoper levensreddende medicijnen te produceren.

3) De derde genomineerde is de IDA, de International Dispensary Ascociation die wereldwijd goede medicijnen opkoopt en aan arme landen tegen bodemprijzen ter beschikking stelt. Wegens de relatieve anonimiteit is deze zeer belangrijke groep uit de strijd om de Gouden Gaper teruggetrokken, de Nominatie blijft staan.

De coalitie van drie steunt de Apothekers

De coalitie van drie stelt een massieve GOUDEN GAPER als tastbare herinnering ter beschikking voor de winnaar uit deze POLL. https://www.facebook.com/walter.schrader.52

  

5 gedachtes over “WIE WINT DE GOUDEN GAPER?”

  1. Ik vind alledrie gezien hun doelstelling en fenomenale inzet terechte winnaars. Moge het een aanmoediging zijn om vooral door te blijven gaan. #mooi2019

  2. Als ik mee mag stemmen, stem ik ook voor Paul Lebbink. Een eenzame strijder wint eerder mijn sympathie dan een verzameling in de groep schuilzoekende lieden.
    Zo’n nominatie op ‘ons kanaal’ wekt wel eeen beetje de suggestie dat het uitsluitend om zetpillen gaat.

  3. paul lebbink verdient de gouden gaper voor z n inzet voor de patient ,zoals ik jaren geleden mocht ervaren mbt pijnmedicatie voor mn terminaal zieke moeder

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *