Geachte Zorgverzekeraars.

Zojuist, op de terugweg van Nederland naar Spanje zag ik tussen al de Gele – een paar Groene – maar ook een paar Witte Hesjes. Het waren de mensen uit de Zorg, en het zou me niet verbazen als een Witte Tornado zich naar Nederland verplaatst en voorlopig niet zal overwaaien. Daarnaast ontving ik onderstaande brief die ik onder de aandacht breng van alle zorgverzekeraars van Nederland.

Beste Zorgverzekeraars

Mijne dames en heren

Vorige week heb ik onderstaande brief gestuurd die betrekking heeft op de ondersteuning waarmee een Persoonsgebonden Gezondheids Dossier op de rails kan worden gehouden. Uit de reactie heb ik begrepen dat er meer mensen delen in de overtuiging dat het met de ICT in de Zorg goedkoper en vooral beter kan. Mijn kleine praktijk heeft volgens een landelijke analyse in drie jaar een bezuiniging van 1,7 miljoen euro opgeleverd. Doorberekend naar alle pati├źnten in Nederland is dit een bezuiniging van 3 Miljard Euro op jaarbasis. Het is mijn ervaring dat Mantelzorgers, alleenstaanden met chronische ziekten en wereldreizigers enorm profijt van het Persoonsgebonden Medisch Dossier hebben. Helaas had ik het betrokken banknummer niet in volledigheid weergegeven. Met veel excuses. Het gaat om een bedrag van ongeveer 10.000 euro totaal waarmee we dit systeem een jaar langer op de rails kunnen houden en kwalitatief verder kunnen ontwikkelen. Na dit jaar verwacht ik dat het op eigen kracht verder kan worden uitgerold. Begunstigers worden vriendelijk verzocht hun logo aan mij op te sturen zodat die gedurende 1 kalenderjaar in www.Cito-online.nl en in www.prima-pas.nl zullen worden verwerkt. Met vriendelijke groet Walter Schrader

Remedi (Redistributie Medische Instrumenten)

Postbus 170 2300 AD LeidenNL 12 INGB 0004251896

Ps Donaties van 20 euro en hoger krijgen een jaarabonnement op de het Persoonsgebonden Gezondheids Dossier en een literaire verrassing thuisgestuurd.

Als allereerste heb ik  voor alle Pieten en mijzelf een bedrag van 3000 Euro overgemaakt voor een prima-pas voor mezelf, alle Hulpsinterklazen en de Pieten.  

Hoogachtend

De Sint

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *