De omschakeling naar Roet-Pieten

Lieve Kindertjes

Zorg moet weg uit de Rommelmarkt.

2012-11-08 13:37:25 ILLUSTRATIE – Sinterklaas schrijft een gedicht. ANP XTRA ROOS KOOLE

Ik luister aan de schoorsteen en het spijt me dat ik het moet zeggen maar inderdaad: Zorg en Zekerheid heeft Cello kapotgemaakt. 15 huisartsen in Coöperatie voor goede en goedkope geïntegreerde zorg in de wijk. 8 jaar lang ellende met foute contracten, niet uitbetalen of vertraagd uitbetalen, gedwongen inkoop van waardeloze GGZ software waar nota bene iemand van de inkoop volgens door mijn meest betrouwbare Roet Piet bevestigde berichten in de Raad van Advies zat, peperdure software die door de mede-makers (Transparant Next) zelf niet meer gebruikt wordt omdat ze het te slecht vinden en nu weer die ongevraagde peperdure reclame krijg ik ook die reclame ongevraagd binnen. In mijn grote boek zitten de Positieve rapporten (van Rijswijk en de Groot)) over Cello die Cello het concept van de Praktijk van de Toekomst hebben genoemd. Het verdween in de onderste la, Over een volgend duur rapport van de REOS (ook in mijn grote Boek) waar de negatieve rol van Zorg en Zekerheid niet naar boven kwam zeiden de makers wat beschaamd lachend dat Zorg en Zekerheid de helft had betaald en “Wie betaalt die bepaalt “. Deze uitspraak is gedaan ten overstaan van het volledige bestuur en zeker 8 leden van Cello die het aan mijn RoetPiet hebben bevestigd.” Dit is geen modder gooien, deze shit is de trieste waarheid”. In deze regio worden huisartsen gedwongen mee te betalen aan een manager voor het contact met de wijk. Cello had het allang geregeld maar Zorg en Zekerheid heeft het ontslag van hun halve formatie manager geëist. Maar goed, de Sint zou de Sint niet zijn als hij niet positief zou eindigen. Er werken veel goedbedoelende lieve mensen bij Zorg en Zekerheid, met gezinnen en kindertjes. Het zijn er alleen veel te veel. Meer dan 500 waar je het werk met een man of 40 volgens mijn logistieke Roet-Piet makkelijk aan moet kunnen. Hoe vaak heeft nota bene die Manager van Cello niet moeten helpen bij de berekeningen van de kwartaalbedragen en het corrigeren van de contracten als er weer een zooitje van gemaakt was? Mijn advies is ook aan de goedbedoelende directeur gericht. Start de omscholing naar werken in de wijk NU. Ook de Zorgverzekeraars zullen niet ontkomen aan uitgebreide saneringen in de komende kabinetsperiode. Transitie gelden voor de onnodige ontslagen gaan miljoenen kosten, Er hoeft echt niemand ontslagen te worden (zoals bij Achmea.) Er zijn heel veel mensen in de wijk keihard nodig, voor de begeleiding van mantelzorgers, voor de opvang van Dementerende Ouderen en voor al die mensen die in de war zijn door onder andere de Zwarte Pieten discussie. Daar meng ik me niet in maar zal ondanks mijn leeftijd mee moeten gaan met mijn tijd. De Roze Piet blijft nog even in de Kast.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *