Intentieverklaring van de Kerstman

Yoho beste Paashaas, of mag ik zeggen Max?

Veel dank voor jouw brief van december 10 jongstleden. Uiteraard zijn wij blij mety iedere steun die we uit het veld ontvangen en , nu spreek ik ook namens mijn collega Sinterklaas, het was van oudsher moeilijk vanuit Spanje en het Arctisch Gebied ons te blijven richten op kinderen in nood. Daar is door de moderne Media de afgelopen dertig jaar enorm veel in veranderd. Onder pseudoniem hebben Sint en ik buiten ons normale werk om talloze projecten opgezet en ondersteund. We deden dit altijd een beetje in de schaduw en vaak onder pseudoniem. Sint gebruikte daarvoor de schuilnaam drs. Rob Wilstra.

Kijk voor Sinterklaas voorbeelden even op www.remedi.org wat overigens de oudste Humanitaire website ter wereld is of voor mijn bijdrage op www.cito-online.nl wat overigens het allereerste online Persoons Gebonden Gezondheids Dossier ter wereld is. Al deze contacten zullen worden ingezet en ook de opbrengsten van de boeken van een trouwe vriend van ons drs Wilstra kunnen worden ingezet.

Voordat wij tot een ondertekening van de coalitie zullen overgaan ook namens de Sint vragen waaruit jouw bijdrage, behalve uit het rondbrengen van eieren zal bestaan. We hebben begrepen dat Max van Lagerweij een grotere groep belangrijke hazen vertegenwoordigd, dat Max de beschikking heeft over een bijna magische formule waarmee Zorg voor jongeren en Zorg voor ouderen bij elkaar kan worden gebracht. Ook hebben wij begrepen dat hiermee al een enorme ervaring is opgebouwd met relevante partners in het veld. Met het verstrekken van de relevante informatie en uw werkschema, wat na de Pasen ongetwijfeld zal eindigen kan onze Coalitie met een officieel samenwerkingsverband worden bekrachtigd.

Met een welgemeend YOHO

De Kerstman

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *