Brief van de Kerstman

Joho Collega, YOOH!!!

Met groot respect en instemming lees ik het Format voor het Groot Nationaal Overstapcircus met als klap op de vuurpijl het Pientere Pieten Plan.

Respect Joho kerel respect, U hebt gelijk en U heeft een prachtig plan gemaakt met alle Hulp Sinterklazen en Pientere Pieten. Ik als oudere zou het van de daken moeten schreeuwen, maar dan kom ik op uw werkterrein. Ook ik heb de middelen en het Netwerk om dit onder de aandacht te brengen van alle Nederlanders groot en klein. Volmondig (chocoladeletter!) wil ik hierbij mijn solidariteit en medewerking toezeggen bij de invoer van de 10E Penning en de uitvoer van het Pientere Pieten Plan. Ik heb zeker 10 stageplaatsen voor jongeren die het op school niet houden maar wel van aanpakken weten.

Zoals iedereen weet volg ik U al enige tijd en deel ik met U het doel, de reden van ons bestaan. Warmte en geluk brengen in de harten van de kinderen, groot en klein. We verkeren beiden in de positie, we hebben het overzicht de helicopterview om het maar eens zo te noemen en de juiste contacten. Dit betekent een grote verantwoordelijkheid.

Na uw verjaardag gaat U terug naar Spanje, naar een warmer oord, terwijl zonder uw aansturing initiatieven kunnen verdwijnen, ik vrees als sneeuw voor de zon. Ik heb daar veel ervaring mee en met een groot plan als Het Groot Nationaal Overstap Circus kun je je op glad ijs makkelijk vergalopperen. Een uitglijder is zo gemaakt op glad ijs en als je zwaar beladen bent zak je er ook nog eens doorheen. Er moet vanwege al u de drukke werkzaamheden natuurlijk effectief worden gewerkt, ook na 5 december.

Daarom heb ik een voorstel. We gaan samenwerken. U weet dat ik met mijn rendieren heel snel kan schakelen, dat rendieren in de zomer in de modder staan en met hun grote poten een breed draagvlak hebben, dat ze in barre wintertijden makkelijk op hun reserves leven, de kortste routes kennen en weten hoe de hazen lopen. (op dat laatste wil ik later terugkomen)

Om duidelijk te maken dat ik de helicopterview bezit die nodig is om een doorstart te maken na uw vertrek heeft mijn hoofdrendier, die met het voortouw, een plan van aanpak geschreven.

Deeltraject Pientere Pieten Plan

DOEL: Update Zorgcirkel

UITGANGSPUNT :

We hebben een Zorgcirkel, toepasbaar op een populatie van 30.000 mensen.

We hebben een unieke data base in het Zorgvierkant .

We weten hoeveel vroegtijdige schoolverlaters er zijn 20.000

Er komt budget om in ieder geval een pilot op te zetten via Het Grote Nationale Overstap Circus.

Er komt veel media aandacht.

STRATEGIE:

Eenvoudige update Zorgcirkel.

Ontwerp Certificaat (Autorisatie door Leerbedrijf)

Dit plan in Facebook kanaal

Vaststellen/positionering belangen.

De voortijdige schoolverlater kan als begeleide Buddy onder supervisie van de Mantelzorg-coach het gezelschap zijn van aanvankelijk meerdere ouderen. Na drie maanden alleen aanwezigheid krijgt de Buddy het eerste Certificaat, van de Paashaas die ik inmiddels al een beetje heb voorbereid.

Hoe vindt U dit, is er met dit plan van aanpak voldoende basis om een historische coalitie met mij te sluiten ?

Yoho en met de meeste hoogachting

De Kerstman

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *